Angelique Janssen en Ronald Spanjaards

Wie zijn wij?


Heb je het gevoel geen controle meer te hebben over je financiën? Of ken je iemand die zijn financiële zaken niet op orde heeft? Dan is bewindvoering een welkome oplossing. Wij, Angelique Janssen en Ronald Spanjaards, helpen je graag om je financiële administratie of die van je familielid of kennis weer op orde te krijgen. Jarenlang heeft Angelique Janssen gewerkt als schuldhulpverlener bij een maatschappelijke opvanginstelling in Brabant. Er zijn veel schrijnende gevallen, die ons aan het hart gaan. Vanuit dat gevoel is AJ Bewind opgericht.

Bij ons kennismakingsgesprek, kijken wij in eerste instantie naar de vraag: wat heb je nodig? Hoe kunnen we je zo goed mogelijk helpen, zodat er financiële rust ontstaat. Wij helpen je daarbij.

Wil je informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen?
Dagelijks zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 u tot 9.00 u en van 16.00 u. – 17.00 u, op vrijdag zijn we gesloten.

Neem vrijblijvend contact op:
Angelique Janssen
Telefoon: 06-40912335

Ronald Spanjaards
Telefoon: 06-40721908

Voor wie?


AJ Bewind helpt diverse doelgroepen, die in aanmerking komen voor bewindvoering. AJ Bewind helpt je als je:
- het lastig vindt om uw financiële administratie zelf bij te houden.
- dementerende bent.
- een verstandelijke of geestelijke beperking hebt.
- in moeilijke psychische of fysieke omstandigheden verkeert, waardoor het lastig is om zelf uw financiën bij te houden.
- problematische schulden hebt.

In een soortgelijke situatie, kun je een beroep doen op AJ Bewind. [lees werkwijze] Het doel is om stabiliteit te brengen in je financiële zaken, zodat je financiële rust krijgt. En je je volledig kunt richten op je herstel, je weer kunt concentreren op je werk, je vrije tijd of dagelijkse activiteiten.

Omdat er diverse factoren een rol kunnen spelen bij het ontstaan van een moeilijke financiële situatie, onderhoudt AJ Bewind nauwe contacten met hulpverlenende instanties waar cliënten aan verbonden zijn.wij helpen u

Waarom AJ Bewind

Je financiële zaken uit handen geven aan iemand die onbekend is, is een enorme stap. Daar is moed voor nodig. Daarom is bewindvoering alleen mogelijk als er sprake is van wederzijds vertrouwen en wederzijds respect. Wij zetten in op persoonlijk contact. Wij zijn praktisch ingesteld, proactief, wij zoeken alles tot in detail uit. We begeleiden je op de manier die past bij je persoonlijke situatie en leefomstandigheden. Zowel Angelique als Ronald zijn eerlijk en open naar je. Dàt verwachten wij ook van jou. Als er zaken wijzigen in je situatie is het belangrijk om ons hiervan op de hoogte te stellen. Bewindvoeren doen we samen met jou. Je blijft verantwoordelijk. Wij streven ernaar dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over uw financiën. Wij zorgen voor financiële rust.

Interesse? Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Angelique Janssen
Ronald Spanjaards
Mail: info@ajbewind.nl

© Copyright 2024  - All Rights Reserved